Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn personal trainers Justine en Tim, oftewel JT Personal Fit. Wij geven personal training aan huis en op locatie. Wij gaan verder dan alleen trainen; wij zorgen ervoor dat jij je doelen haalt en dat die knop nu echt omgaat. Bij ons kun je terecht voor hulp en advies bij training, voeding, en mindset.

Onze missie

Onze missie is om jou te helpen je doelen te realiseren op fysiek en mentaal vlak. Ons doel is om de beste versie van jezelf uit je te halen, en samen te werken om jouw doelen te realiseren. Om er voor te zorgen dat jij bent wie je wil zijn.

Personal Training

Personal training is bij ons meer dan alleen een uurtje sporten. Bij ons krijg je er 24/7 online coaching bij. Wij willen een lifestyle creëren die jij je hele leven lang kunt volhouden, want dat is waar wij jou bij gaan helpen. op het gebied van trainen,voeding,en online coaching. It’s time to invest in yourself!

Personal training aan huis

Geen zin om naar de sportschool te gaan? te wachten op apparaten, vind je het gewoonweg niet fijn en wil jij graag in de eigen omgeving trainen? Dit is ook mogelijk bij ons. Wij komen met onze benodigdheden aan huis training geven. stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfitness

Ook bieden wij trainingen aan voor bedrijven. Dit kan in het bedrijf zelf of op onze eigen locatie ter plekke in jullie kantoor of in onze eigen gym. Wij zorgen ervoor dat je werknemers zich weer fit en energiek gaan voelen! Bij ons is hierin van alles mogelijk, dus voor interesse neem contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren je hier graag bij.