Postnataal fitness

Pre en Postnataal fitness expert bij JT Personal Fit

Of je nu zwanger bent, al bent bevallen of een zwangerschapswens hebt: het kan verwarrend zijn om zelf te bepalen wat nu de beste aanpak is voor jou op het gebied van sport en bewegen.

Bij JT Personal Fit nemen wij deze verwarring voor je weg door te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft om zo fit en sterk mogelijk te zijn voor, tijdens of na je zwangerschap.

Heb je een diastase of bekkenbodemklachten na of tijdens je zwangerschap? Ook dan kunnen wij je begeleiden bij het doen van bewegingen die veilig zijn voor jouw lichaam en die je helpen bij het verbeteren van klachten.

Daarnaast werken wij samen met een bekkenbodemfysiotherapeut. Zo weten wij zeker dat we je altijd van de juiste zorg kunnen voorzien.


Wat kan ik verwachten van Justine?

We beginnen voordat er een plan wordt opgesteld altijd met een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake bespreken we jouw doelstellingen, je huidige situatie, trainingsverleden en eventuele blessures of andere (zwangerschapsgerelateerde) lichamelijke klachten.

Gedurende de intake nemen we ook de tijd om even de gym in te duiken. Daar doen we een aantal fysieke testen die jouw kwaliteit van bewegen beoordelen. Aan de hand van ons gesprek en de resultaten van de fysieke testen stellen we een plan voor je op. Dit plan heeft altijd een lange termijnvisie voor ogen en jouw gezondheid en veiligheid tijdens het sporten staan daarbij voorop.

  • Een vrijblijvende intake
  • Een geïndividualiseerd trainingsprogramma dat elke 5 weken wordt geupdate gedurende de periode dat je bij JT Personal fit Personal Training traint
  • Toegang tot je programma via ons online platform  gedurende de periode dat je bij JT Personal Fit Personal Training traint